Οι Υπηρεσίες Μας

Έκτακτα Περιστατικά

Έκτακτα Περιστατικά

Το Τμήμα Έκτακτων Περιστατικών λειτουργεί καθημερινά σε 24ωρη βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με στόχο την άμεση αρχική εκτίμηση, σταθεροποίηση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κάθε οξέως πάσχοντα ασθενή ή τραυματία.

Χρόνια Περιστατικά

Χρόνια Περιστατικά

Τώρα μπορεί πλέον η διακόμιση να γίνεται καθημερινά με ασφάλεια και συνέπεια  σε ασθενείς  ή τραυματίες καθώς και  χρόνια  περιστατικά, τακτικά και μη επείγοντα.

Επαναπατρισμοί Ασθενών

Επαναπατρισμοί Ασθενών

Σε περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιο κινητικό πρόβλημα που σας εμποδίζει να ταξιδέψετε πίσω στην πατρίδα σας, τώρα έχετε την δυνατότητα ώστε ο επαναπατρισμός σας να γίνει με την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Οίκοι Ευγηρίας

Οίκοι Ευγηρίας

Η επιλογή ενός συνεργάτη από ένα οίκο ευγηρίας, ειδικά στο τομέα της διακομιδής ασθενών πρέπει να στηρίζεται στην ικανοποιητική παροχή υπηρεσιών που πληρούν τις ιδιαιτερότητες αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Συναυλίες / Εκδηλώσεις

Συναυλίες / Εκδηλώσεις

Η ομάδα μας αποτελείται από Ιατρούς & Διασώστες καθώς και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό φυσικοθεραπευτές, εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών.

Διακομιδή Αιμοκαθαιρόμενων

Διακομιδή Αιμοκαθαιρόμενων

Η διακομιδή νεφροπαθών γίνεται με ασφάλεια προς και από τις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, προκειμένου εκείνοι να υποβληθούν στην αναγκαία για τον οργανισμό τους διαδικασία της αιμοκάθαρσης.